Svartzonker Queen Kelly Spinnerbait - Copper Chart. White

69.00 RON

În funcție de viteza de recuperare spinnerbait-ul Queen Kelly de la Svartzonker, va coborî de la o jumătate de metru până la 3 metri adâncime. El își găsește pur și simplu drumul prin buruieni și plante, fără să se agațe. Este confecționată din sârmă de oțel inoxidabil, ceea ce ajută la o capturare sigură.

Este prevăzut cu un cap de 33 de grame, 2 lamele în diferite dimensiuni pictate manual, confecționate din alamă placată cu nichel, „fustă” cu bliț holografic pentru a crește și mai mult atractivitatea năluci și 2 cârlige puternice, bine ascuțite în dimensiunea 6/0.

Știuca mare nu poate sta departe de ea!Hurry! Only 3 items left in stock.
Add to wishlist    


În funcție de viteza de recuperare spinnerbait-ul Queen Kelly de la Svartzonker, va coborî de la o jumătate de metru până la 3 metri adâncime. El își găsește pur și simplu drumul prin buruieni și plante, fără să se agațe. Este confecționată din sârmă de oțel inoxidabil, ceea ce ajută la o capturare sigură. Este prevăzut cu un cap de 33 de grame, 2 lamele în diferite dimensiuni pictate manual, confecționate din alamă placată cu nichel, „fustă” cu bliț holografic pentru a crește și mai mult atractivitatea năluci și 2 cârlige puternice, bine ascuțite în dimensiunea 6/0. Știuca mare nu poate sta departe de ea!Subscribe to our newsletter! Subscribe me
Your shopping cart
Empty cart icon
Your cart is empty
Subtotal: RON
Shipping and discount codes are added at checkout.
Save my Cart
Checkout
Choose language
Wishlist
nowishlist
Privacy policy Terms and conditions Refund policy Manage Personal Data