Svartzonker McRubber Shad 9 cm (8 pack) - Mixt

49.00 RON
Categorii: Naluci Plastice Moi
Brand: Svartzonker

Svartzonker McRubber Shad este o nălucă nouă de la Svartzonker, este confecționat din plastic cu coda tip lopată (paddletail) care are dimensiunea perfectă mai ales pentru biban, șalău și știucă. Svartzonker McRubber Shada primit un alt tip de corp, fiind mai suplu decât originalul McRubber. Această nălucă generează vibrații în apă ca nimeni altul, datorita coadei tip lopată supradimensionată. Svartzonker McRubber Shad montat cu originalul Svartzonker Stinger Tackle are o mișcare foarte bună, care atrage atenția chiar și a peștilor cele mai prudente. Aveți grijă ca năluca să fie bine echilibrată și o să aveți parte de atacuri serioase.

Claes "Svartzonker" Claesson este unul dintre cei mai proeminenți producători de năluci din Suedia și marca sa Svartzonker este foarte respectată în toate țările nordice și pentru un motiv bun! Nălucile făcute de el sunt foarte eficiente, dau rezultate extraordinare în mod constant, năluci care au atins nivelul de popularitate aproape cultică intre pescarii sportivi din nord.

9 cm, 7 g.

Se livrează 8 buc/pachet.

Un pachet mix contine culorile: Blue Silever Glitter, Red Tiger, Parrot, Golden Shiner8-10 cm
5-10g
Paddle tail
este unul dintre cei mai proeminenți producători de năluci din Suedia și marca sa Svartzonker este foarte respectată în toate țările nordice și pentru un motiv bun! Nălucile făcute de el sunt foarte eficiente, dau rezultate extraordinare în mod constant, năluci care au atins nivelul de popularitate aproape cultică intre pescarii sportivi din nord.

9 cm, 7 g.

Se livrează 8 buc/pachet.

Un pachet mix contine culorile: Blue Silever Glitter, Red Tiger, Parrot, Golden Shiner

">


Grăbește-te! Au rămas numai 3 produse în stoc.
Adaugă la favorite    


Svartzonker McRubber Shad este o nălucă nouă de la Svartzonker, este confecționat din plastic cu coda tip lopată (paddletail) care are dimensiunea perfectă mai ales pentru biban, șalău și știucă. Svartzonker McRubber Shada primit un alt tip de corp, fiind mai suplu decât originalul McRubber. Această nălucă generează vibrații în apă ca nimeni altul, datorita coadei tip lopată supradimensionată. Svartzonker McRubber Shad montat cu originalul Svartzonker Stinger Tackle are o mișcare foarte bună, care atrage atenția chiar și a peștilor cele mai prudente. Aveți grijă ca năluca să fie bine echilibrată și o să aveți parte de atacuri serioase. Claes "Svartzonker" Claesson este unul dintre cei mai proeminenți producători de năluci din Suedia și marca sa Svartzonker este foarte respectată în toate țările nordice și pentru un motiv bun! Nălucile făcute de el sunt foarte eficiente, dau rezultate extraordinare în mod constant, năluci care au atins nivelul de popularitate aproape cultică intre pescarii sportivi din nord. 9 cm, 7 g. Se livrează 8 buc/pachet.Un pachet mix contine culorile: Blue Silever Glitter, Red Tiger, Parrot, Golden Shiner


Înscrie-te la newsletterul nostru! Mă înscriu
Coşul meu

Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Salvează coşul
Comandă
Alege limba
Favorite
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data