Svartzonker Jig Head Short 4/0 (3 pack) - 20 gr

21.00 RON
Brand: Svartzonker

Jig Head-ul Svartzonker se potrivește perfect cu oricare dintre nălucile familiei McRubber sau cu orice altă năluca moale. Jigul confecționat în stilul „swimjig” permite McRubberului o mișcare libera și este jigul pe care noi recomandăm pentru a obtine oacțiunea maximă a tuturor nălucilor moi de la Svartzonker. Designul jigului permite, de asemenea, ca momeala să treacă prin bradis, cu posibilitate de agatare minimă. Sunt jiguri de calitate superioara prevazute cu cu cârlige ascuțite.

Accesoriile asortate de la Svartzonker pot fi găsite separat ca elemente suplimentare cu scopul de a vă ajuta ca evoluția nălucii Dvs să fie mai eficientă. Gama cuprinde montura Svartzonker Stinger Tackle, Screw-In-Lip, cârlige offset, Shallow Screw, Screw-In-Head, Screw-in-Dot si Jig Heads.

Se livrează 3 buc/pachet.Stoc epuizat

Trimite-mi email când este disponibil     Adaugă la favorite    


Jig Head-ul Svartzonker se potrivește perfect cu oricare dintre nălucile familiei McRubber sau cu orice altă năluca moale. Jigul confecționat în stilul „swimjig” permite McRubberului o mișcare libera și este jigul pe care noi recomandăm pentru a obtine oacțiunea maximă a tuturor nălucilor moi de la Svartzonker. Designul jigului permite, de asemenea, ca momeala să treacă prin bradis, cu posibilitate de agatare minimă. Sunt jiguri de calitate superioara prevazute cu cu cârlige ascuțite. Accesoriile asortate de la Svartzonker pot fi găsite separat ca elemente suplimentare cu scopul de a vă ajuta ca evoluția nălucii Dvs să fie mai eficientă. Gama cuprinde montura Svartzonker Stinger Tackle, Screw-In-Lip, cârlige offset, Shallow Screw, Screw-In-Head, Screw-in-Dot si Jig Heads. Se livrează 3 buc/pachet.


Înscrie-te la newsletterul nostru! Mă înscriu
Coşul meu

Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Salvează coşul
Comandă
Alege limba
Favorite
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data