Saxa Brass Rolling Swivel - Size 6 - vartej

0.00 RON
Categorii: Accesori Monturi
Brand: Saxa

Vârtejul Saxa Brass Rolling Swivel este confecționat din otel inoxidabil și are rolul să împiedice răsucirea firului. Se recomanda în mod special folosirea lor atunci când pescuiți cu spinnerbaits, linguri rotative, sau linguri oscilante. Sunt puternice, nu se rup nici atunci când sunt solicitate la greu într-un dril cu monstru’.

Dimensiunile mai mici sunt recomandate pentru năluci mici, linguri, rotative sau plastice moi. Dimensiunile mai mari funcționează bine cu linguri mai mari, cu jerkbaits și năluci plastice mari.

Size 6 - 25 kg

Size 5 - 29 kg

Size 4 - 36 kg

Size 3 - 45 kg

Size 2 - 55 kg

Un pachet conține 10 bucăți.Varteje şi agrafe

Stoc epuizat

Adaugă la favorite    


Vârtejul Saxa Brass Rolling Swivel este confecționat din otel inoxidabil și are rolul să împiedice răsucirea firului. Se recomanda în mod special folosirea lor atunci când pescuiți cu spinnerbaits, linguri rotative, sau linguri oscilante. Sunt puternice, nu se rup nici atunci când sunt solicitate la greu într-un dril cu monstru’. Dimensiunile mai mici sunt recomandate pentru năluci mici, linguri, rotative sau plastice moi. Dimensiunile mai mari funcționează bine cu linguri mai mari, cu jerkbaits și năluci plastice mari. Size 6 - 25 kg Size 5 - 29 kg Size 4 - 36 kg Size 3 - 45 kg Size 2 - 55 kgUn pachet conține 10 bucăți.


Înscrie-te la newsletterul nostru! Mă înscriu
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Favorite
nowishlist
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare