Saxa Spectre Spinning Reels - 3000

449.00 RON
Brand: Saxa

Mulinetele finlandeze Saxa sunt concepute pentru condiții dificile. Nu sunt cele mai ușoare, dar într-adevăr sunt prieteni de lungă durată. Fiecare lanseta din gama noastră de produse este special concepută pentru o anumita specie de pește sau pentru o tehnică de pescuit anume. Echipele noastre de design și de testare lucrează în mod constant la îmbunătățirea lansetelor și a mulinetelor noastre pentru a le face și mai bune! Suntem mândri să spunem că lansetele noastre sunt absolut cele mai bune din gama lor de prețuri.

Saxa Specter Spinning Reel a fost dezvoltat pentru a satisface toate cerințele pescarilor cu experiență. Corpul mulinetei, precum și tamburul sunt confecționate din aluminiu, care vă asigura o mulineta solida pe care puteți sa va bazați ani de zile. O frâna foarte puternica, dar neteda de fibra de carbon vă oferă un avantaj clar în drilul dvs cu știuca cea mare. Mânerul este acoperit cu EVA soft pentru o aderenta buna și pentru un confort în plus.

Este accesibil în trei variante: 1000 este recomandat pentru light jiging și pentru năluci mici, 2000 pentru pescuitul general la toate speciile, iar 3000 pentru pescuitul greu: cu năluci grele la pești mari.

Rulmenți: 6+1
Raport: 5.2:1
Max drag (putere de franare): 9kg

Greutate: 280g

Ce echipament să folosim: de spinning sau de casting? Despre acest subiect puteți citi mai mult aici.
Ce echipament să folosim: de spinning sau de casting? Despre acest subiect puteți citi mai mult aici.


">


Grăbește-te! A rămas numai 1 produs în stoc.
Adaugă la favorite    


Mulinetele finlandeze Saxa sunt concepute pentru condiții dificile. Nu sunt cele mai ușoare, dar într-adevăr sunt prieteni de lungă durată. Fiecare lanseta din gama noastră de produse este special concepută pentru o anumita specie de pește sau pentru o tehnică de pescuit anume. Echipele noastre de design și de testare lucrează în mod constant la îmbunătățirea lansetelor și a mulinetelor noastre pentru a le face și mai bune! Suntem mândri să spunem că lansetele noastre sunt absolut cele mai bune din gama lor de prețuri.Saxa Specter Spinning Reel a fost dezvoltat pentru a satisface toate cerințele pescarilor cu experiență. Corpul mulinetei, precum și tamburul sunt confecționate din aluminiu, care vă asigura o mulineta solida pe care puteți sa va bazați ani de zile. O frâna foarte puternica, dar neteda de fibra de carbon vă oferă un avantaj clar în drilul dvs cu știuca cea mare. Mânerul este acoperit cu EVA soft pentru o aderenta buna și pentru un confort în plus. Este accesibil în trei variante: 1000 este recomandat pentru light jiging și pentru năluci mici, 2000 pentru pescuitul general la toate speciile, iar 3000 pentru pescuitul greu: cu năluci grele la pești mari.Rulmenți: 6+1 Raport: 5.2:1 Max drag (putere de franare): 9kgGreutate: 280gCe echipament să folosim: de spinning sau de casting? Despre acest subiect puteți citi mai mult aici.


Înscrie-te la newsletterul nostru! Mă înscriu
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Favorite
nowishlist
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare