Saxa Shade 100 Baitcasting Reels - LH - mulineta casting

649.00 RON
Brand: Saxa

Mulinetele finlandeze Saxa sunt concepute pentru condiții dificile. Nu sunt cele mai ușoare, dar într-adevăr sunt prieteni de lungă durată. Fiecare lanseta din gama noastră de produse este special concepută pentru o anumita specie de pește sau pentru o tehnică de pescuit anume. Echipele noastre de design și de testare lucrează în mod constant la îmbunătățirea lansetelor și a mulinetelor noastre pentru a le face și mai bune! Suntem mândri să spunem că lansetele noastre sunt absolut cele mai bune din gama lor de prețuri.
Saxa Shade 100 Baitcaster este dezvoltat special pentru pescuitul de știuca, jigging vertical și jigging. Shade are 13 + 1 rulmenți cu bile pentru a asigura o recuperare foarte ușoară. Shade are un sistem de frânare dublă, ceea ce înseamnă atât frânare centrifugă, cât și frână magnetică, astfel încât să aveți cel mai bun control asupra năluci dvs. atunci când lansați.

Dispozitivul de frânare de lupta are mai multe discuri de alunecare din aluminiu și din fibră de carbon, netede și puternice, pentru o frânare sigura, constantă și ușor reglabilă. Echipat cu mâner curbat de carbon acoperit cu EVA pentru o aderenta buna.

Disponibil cu poziție mâner stânga (LH) sau mâner dreapta (RH).

Rulmenți: 13+1
Greutate: 191g
Raport: 6,3: 1
Max drag: 6kg
Capacitate tambur: 0,25mm / 120m

Greutate: 185g

Ce echipament să folosim: de spinning sau de casting? Despre acest subiect puteți citi mai mult aici.Ce echipament să folosim: de spinning sau de casting? Despre acest subiect puteți citi mai mult aici.

">

Stoc epuizat

Trimite-mi email când este disponibil     Adaugă la favorite    


Mulinetele finlandeze Saxa sunt concepute pentru condiții dificile. Nu sunt cele mai ușoare, dar într-adevăr sunt prieteni de lungă durată. Fiecare lanseta din gama noastră de produse este special concepută pentru o anumita specie de pește sau pentru o tehnică de pescuit anume. Echipele noastre de design și de testare lucrează în mod constant la îmbunătățirea lansetelor și a mulinetelor noastre pentru a le face și mai bune! Suntem mândri să spunem că lansetele noastre sunt absolut cele mai bune din gama lor de prețuri.Saxa Shade 100 Baitcaster este dezvoltat special pentru pescuitul de știuca, jigging vertical și jigging. Shade are 13 + 1 rulmenți cu bile pentru a asigura o recuperare foarte ușoară. Shade are un sistem de frânare dublă, ceea ce înseamnă atât frânare centrifugă, cât și frână magnetică, astfel încât să aveți cel mai bun control asupra năluci dvs. atunci când lansați.Dispozitivul de frânare de lupta are mai multe discuri de alunecare din aluminiu și din fibră de carbon, netede și puternice, pentru o frânare sigura, constantă și ușor reglabilă. Echipat cu mâner curbat de carbon acoperit cu EVA pentru o aderenta buna.Disponibil cu poziție mâner stânga (LH) sau mâner dreapta (RH). Rulmenți: 13+1Greutate: 191gRaport: 6,3: 1Max drag: 6kgCapacitate tambur: 0,25mm / 120mGreutate: 185gCe echipament să folosim: de spinning sau de casting? Despre acest subiect puteți citi mai mult aici.


Înscrie-te la newsletterul nostru! Mă înscriu
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Favorite
nowishlist
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data