Saxa Reed Spinning Reels - 3000

239.00 RON
-25%
179.25 RON
Brand: Saxa

Mulinetele finlandeze Saxa sunt concepute pentru condiții dificile. Nu sunt cele mai ușoare, dar într-adevăr sunt prieteni de lungă durată. Fiecare lanseta din gama noastră de produse este special concepută pentru o anumita specie de pește sau pentru o tehnică de pescuit anume. Echipele noastre de design și de testare lucrează în mod constant la îmbunătățirea lansetelor și a mulinetelor noastre pentru a le face și mai bune! Suntem mândri să spunem că lansetele noastre sunt absolut cele mai bune din gama lor de prețuri.

Mulineta Saxa Reed Spinning Reel a fost dezvoltat pentru a fi o mulineta de uz general, bun la mai multe. Este potrivit pentru amatori, dar în același timp satisface toate cerințele pescarilor experimentați. Tamburul și corpul din aluminiu dur vă oferă o mulineta solidă pe care puteți sa va bazați ani de zile. Mânerul acoperit cu EVA soft vă oferă o aderenta buna și un confort suplimentar.
Este accesibil în 3 dimensiuni 1000, 2000 și 3000. 1000 este recomandat pentru light jiging și pentru năluci mici, 2000 pentru pescuitul general la toate speciile, iar 3000 pentru pescuitul greu: cu năluci grele la pești mari.

Rulmenți: 5
Raport: 5.2:1
Max drag (putere de franare): 5kg

Greutate: 255g

Ce echipament să folosim: de spinning sau de casting? Despre acest subiect puteți citi mai mult aici.


Ce echipament să folosim: de spinning sau de casting? Despre acest subiect puteți citi mai mult aici.">


Grăbește-te! Au rămas numai 9 produse în stoc.
Adaugă la favorite    


Mulinetele finlandeze Saxa sunt concepute pentru condiții dificile. Nu sunt cele mai ușoare, dar într-adevăr sunt prieteni de lungă durată. Fiecare lanseta din gama noastră de produse este special concepută pentru o anumita specie de pește sau pentru o tehnică de pescuit anume. Echipele noastre de design și de testare lucrează în mod constant la îmbunătățirea lansetelor și a mulinetelor noastre pentru a le face și mai bune! Suntem mândri să spunem că lansetele noastre sunt absolut cele mai bune din gama lor de prețuri.Mulineta Saxa Reed Spinning Reel a fost dezvoltat pentru a fi o mulineta de uz general, bun la mai multe. Este potrivit pentru amatori, dar în același timp satisface toate cerințele pescarilor experimentați. Tamburul și corpul din aluminiu dur vă oferă o mulineta solidă pe care puteți sa va bazați ani de zile. Mânerul acoperit cu EVA soft vă oferă o aderenta buna și un confort suplimentar. Este accesibil în 3 dimensiuni 1000, 2000 și 3000. 1000 este recomandat pentru light jiging și pentru năluci mici, 2000 pentru pescuitul general la toate speciile, iar 3000 pentru pescuitul greu: cu năluci grele la pești mari.Rulmenți: 5 Raport: 5.2:1 Max drag (putere de franare): 5kgGreutate: 255gCe echipament să folosim: de spinning sau de casting? Despre acest subiect puteți citi mai mult aici.


Înscrie-te la newsletterul nostru! Mă înscriu
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Salvează coşul
Comandă
Alege limba
Favorite
nowishlist
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data