Saxa Mini Split Ring Pliers 5" / cleste pentru inele despicate

39.00 RON
Categorii: Scule si Mincioguri
Brand: Saxa

Cleștele Saxa Mini Split Pliers de dimensiunea mica este conceput pentru a schimba inele despicate, pentru a fi utilizate la confecționarea strunelor și stingerelor, dar pot fi folosite și pentru a elibera cârligul din gura peștelui. Este prevazut de asemenea și cu o muchie de tăiere pentru firele de pescuit, astfel încât aceasta clește în Finlanda a devenit foarte populară, mai ales în rândul pescarilor de păstrăvi și de biban.

Mânerele sunt concepute astfel încât să asigure o aderență bună chiar și în condiții meteorologice dure și umede. Cleștele este fabricate din oțel cu acoperire din teflon.

Grăbește-te! A rămas numai 1 produs în stoc.
Adaugă la favorite    


Cleștele Saxa Mini Split Pliers de dimensiunea mica este conceput pentru a schimba inele despicate, pentru a fi utilizate la confecționarea strunelor și stingerelor, dar pot fi folosite și pentru a elibera cârligul din gura peștelui. Este prevazut de asemenea și cu o muchie de tăiere pentru firele de pescuit, astfel încât aceasta clește în Finlanda a devenit foarte populară, mai ales în rândul pescarilor de păstrăvi și de biban.Mânerele sunt concepute astfel încât să asigure o aderență bună chiar și în condiții meteorologice dure și umede. Cleștele este fabricate din oțel cu acoperire din teflon.


Înscrie-te la newsletterul nostru! Mă înscriu
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Favorite
nowishlist
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare