Saxa Split Ring - 5,5 mm - inele despicate

19.00 RON
Categorii: Accesori Monturi
Brand: Saxa

Inelele despicate Saxa Split Ring sunt special concepute pentru pescuitul cu năluci. Puteți folosi aceste inele despicate la orice nălucă sau la orice montură. Sunt puternice, nu se rup nici atunci când sunt solicitate la greu.

Dimensiunile mai mici sunt recomandate pentru năluci mai mici și/sau pentru monturi mai mici. Dimensiunile mai mari merg perfect la năluci mari și la stingere sau alte monturi pentru știuci, sau alte pești de dimensiuni mari.

Sfat: folosiți inele duble dacă considerați ca pestele se poate răsuci de pe cârlig.

Size 7 – 9 mm

Size 6 – 8 mm

Size 5 – 7,5 mm

Size 4 – 6 mm

Size 3 – 5,5 mm

Un pachet conține 10 bucăți.Inele despicate


Grăbește-te! Au rămas numai 3 produse în stoc.
Adaugă la favorite    


Inelele despicate Saxa Split Ring sunt special concepute pentru pescuitul cu năluci. Puteți folosi aceste inele despicate la orice nălucă sau la orice montură. Sunt puternice, nu se rup nici atunci când sunt solicitate la greu. Dimensiunile mai mici sunt recomandate pentru năluci mai mici și/sau pentru monturi mai mici. Dimensiunile mai mari merg perfect la năluci mari și la stingere sau alte monturi pentru știuci, sau alte pești de dimensiuni mari. Sfat: folosiți inele duble dacă considerați ca pestele se poate răsuci de pe cârlig. Size 7 – 9 mm Size 6 – 8 mm Size 5 – 7,5 mm Size 4 – 6 mm Size 3 – 5,5 mm Un pachet conține 10 bucăți.


Înscrie-te la newsletterul nostru! Mă înscriu
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Favorite
nowishlist
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare