Saxa Classic Lure box - 27,3 x 18,4 x 4,3cm - cutie pentru naluci

39.00 RON
Categorii: Bagajerie
Brand: Saxa

Saxa Classic Lure Box este o cutie clasica pentru năluci cu panouri despărțitoare ca sa puteți personaliza după nălucile dvs. Este foarte rezistent, confecționat din material plastic dur și transparent, asa ca nălucile sunt ușor de găsit. Balamalele sunt de asemenea cu adevărat durabile, astfel încât să nu vă faceți griji în legătură cu ruperea lor. Materialul folosit nu reacționează cu naluci din plastic moale.

Dimensiuni 27,3 x 18,4 x 4,3 cm.sunt de asemenea cu adevărat durabile, astfel încât să nu vă faceți griji în legătură cu ruperea lor. Materialul folosit nu reacționează cu naluci din plastic moale.

Dimensiuni 27,3 x 18,4 x 4,3 cm.

">

Stoc epuizat

Trimite-mi email când este disponibil     Adaugă la favorite    


Saxa Classic Lure Box este o cutie clasica pentru năluci cu panouri despărțitoare ca sa puteți personaliza după nălucile dvs. Este foarte rezistent, confecționat din material plastic dur și transparent, asa ca nălucile sunt ușor de găsit. Balamalele sunt de asemenea cu adevărat durabile, astfel încât să nu vă faceți griji în legătură cu ruperea lor. Materialul folosit nu reacționează cu naluci din plastic moale. Dimensiuni 27,3 x 18,4 x 4,3 cm.


Înscrie-te la newsletterul nostru! Mă înscriu
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Favorite
nowishlist
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data