Monkey Shad 14 cm (3 pack) - Kiwi Bite

29.90 RON
-15%
25.42 RON
Brand: Kanalgratis

Năluca Monkey Shad 9 cm de la M-WAR a devenit foarte repede una dintre softbait-urile preferate pentru biban în țările nordice, datorită profilul său discret și a acțiuni subtile de înot. Cu toate acestea, în afară de biban, am început să prindem și știuci, una după alta, și a mai picat și câte un șalău din când în când. Din aceste experiențe s-a născut ideea unei versiuni mai mari pentru pescuitul de știucă și șalău. După ce au stat de vorbă cu mai mulți pescari de știucă calificați din Polonia, Franța, Germania, Suedia și alte câteva țări europene (inclusiv cu noi din România), s-a ajuns la concluzia că 14 cm ar fi dimensiunea ideală pentru majoritatea pescarilor de știucă.
Acestă nălucă vă va prinde o mulțime de știuci, poate fi utilizată cu succes chiar dacă căutăm știucile mai mari, dar și atunci când nu dimensiunea capturilor, ci numărul lor contează mai mult.
Monkey Shad 14 cm este o nălucă foarte productivă la un preț atractiv, care poate fi echipată în mai multe feluri diferite . Favoritele noastre sunt:
1. În apă de adâncime mică montată pe un stinger Svartzonker Stinger Tackle - X-Small
2. Montată pe un cap tradițional de jig Svartzonker Jig Head Long 10/0
3. Montată pe un cârlig offset pentru pescuitul anti-brădiș: Svartzonker Offset Hook Small 10/0
Disponibil în culorile Arkanasas Shiner, Frozen, Kiwi Bite, Motorpike, Hot Pike și Ghost Roach.

  • 14 cm
  • 22 g
  • Se livrează 3 buc/pachet.


13-17 cm
20-30g
Svartzonker Stinger Tackle - X-Small
2. Montată pe un cap tradițional de jig Svartzonker Jig Head Long 10/0
3. Montată pe un cârlig offset pentru pescuitul anti-brădiș: Svartzonker Offset Hook Small 10/0
Disponibil în culorile Arkanasas Shiner, Frozen, Kiwi Bite, Motorpike, Hot Pike și Ghost Roach.

  • 14 cm
  • 22 g
  • Se livrează 3 buc/pachet.
">

Stoc epuizat

Trimite-mi email când este disponibil     Adaugă la favorite    

Năluca Monkey Shad 9 cm de la M-WAR a devenit foarte repede una dintre softbait-urile preferate pentru biban în țările nordice, datorită profilul său discret și a acțiuni subtile de înot. Cu toate acestea, în afară de biban, am început să prindem și știuci, una după alta, și a mai picat și câte un șalău din când în când. Din aceste experiențe s-a născut ideea unei versiuni mai mari pentru pescuitul de știucă și șalău. După ce au stat de vorbă cu mai mulți pescari de știucă calificați din Polonia, Franța, Germania, Suedia și alte câteva țări europene (inclusiv cu noi din România), s-a ajuns la concluzia că 14 cm ar fi dimensiunea ideală pentru majoritatea pescarilor de știucă.Acestă nălucă vă va prinde o mulțime de știuci, poate fi utilizată cu succes chiar dacă căutăm știucile mai mari, dar și atunci când nu dimensiunea capturilor, ci numărul lor contează mai mult.Monkey Shad 14 cm este o nălucă foarte productivă la un preț atractiv, care poate fi echipată în mai multe feluri diferite . Favoritele noastre sunt:1. În apă de adâncime mică montată pe un stinger Svartzonker Stinger Tackle - X-Small2. Montată pe un cap tradițional de jig Svartzonker Jig Head Long 10/03. Montată pe un cârlig offset pentru pescuitul anti-brădiș: Svartzonker Offset Hook Small 10/0Disponibil în culorile Arkanasas Shiner, Frozen, Kiwi Bite, Motorpike, Hot Pike și Ghost Roach. 14 cm 22 g Se livrează 3 buc/pachet.


Înscrie-te la newsletterul nostru! Mă înscriu
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Favorite
nowishlist
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare