Mitchell® MX3 Baitcasting Reel

389.00 RON

Mulineta Mitchell® MX3 este o mulinetă accesibilă cu specificații puternice: 5 rulmenți, cadru ușor, dintr-o singură bucată de grafit și butoane cu mâner EVA de înaltă densitate. Sistemul de frânare la lansare cu un mecanism centrifugal care vă oferă un control foarte precis asupra fiecărei lansări și poate fi reglat foarte precis in funcție de greutatea năluci. Este un mecanism fin și precis, fiabil și robust, conceput pentru un pescar care acum incepe pescuitul cu echipament baitcasting, si cauta o calitate decentă la un preț accesibil. Recomandat pentru știucă.

- Carcasă compactă ușoară și puternică din grafit
- Aruncări precise și ușoare
- Sistem de frânare centrifugă cu 11 setări
- Frână de luptă precisă
- Poziție manivelă: stânga (pentru dreptaci)
- Design ergonomic cu mâner EVA

Caracteristici:
Greutate: 205 g
Rulmenți: 5 + 1
Raport de recuperare: 6.4/1
Capacitate tambur: 0,35 mm / 100mo mulinetă accesibilă cu specificații puternice: 5 rulmenți, cadru ușor, dintr-o singură bucată de grafit și butoane cu mâner EVA de înaltă densitate. Sistemul de frânare la lansare cu un mecanism centrifugal care vă oferă un control foarte precis asupra fiecărei lansări și poate fi reglat foarte precis in funcție de greutatea năluci. Este un mecanism fin și precis, fiabil și robust, conceput pentru un pescar care acum incepe pescuitul cu echipament baitcasting, si cauta o calitate decentă la un preț accesibil. Recomandat pentru știucă.

- Carcasă compactă ușoară și puternică din grafit
- Aruncări precise și ușoare
- Sistem de frânare centrifugă cu 11 setări
- Frână de luptă precisă
- Poziție manivelă: stânga (pentru dreptaci)
- Design ergonomic cu mâner EVA

Caracteristici:
Greutate: 205 g
Rulmenți: 5 + 1
Raport de recuperare: 6.4/1
Capacitate tambur: 0,35 mm / 100m

">


Grăbește-te! Au rămas numai 2 produse în stoc.
Adaugă la favorite    


Mulineta Mitchell® MX3 este o mulinetă accesibilă cu specificații puternice: 5 rulmenți, cadru ușor, dintr-o singură bucată de grafit și butoane cu mâner EVA de înaltă densitate. Sistemul de frânare la lansare cu un mecanism centrifugal care vă oferă un control foarte precis asupra fiecărei lansări și poate fi reglat foarte precis in funcție de greutatea năluci. Este un mecanism fin și precis, fiabil și robust, conceput pentru un pescar care acum incepe pescuitul cu echipament baitcasting, si cauta o calitate decentă la un preț accesibil. Recomandat pentru știucă.- Carcasă compactă ușoară și puternică din grafit- Aruncări precise și ușoare- Sistem de frânare centrifugă cu 11 setări- Frână de luptă precisă - Poziție manivelă: stânga (pentru dreptaci)- Design ergonomic cu mâner EVACaracteristici:Greutate: 205 gRulmenți: 5 + 1Raport de recuperare: 6.4/1Capacitate tambur: 0,35 mm / 100m


Înscrie-te la newsletterul nostru! Mă înscriu
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Salvează coşul
Comandă
Alege limba
Favorite
nowishlist
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data