Jonny Vobbler 13 cm - Red Devil

119.00 RON
Categorii: Voblere Naluci
Brand: Strike Pro

Voblerul Jonny Vobbler este o nălucă bazată pe un model tradițional de năluci confecționat din lemn, dar mai rafinat și realizat dintr-un material plastic puternic și modern, pentru a satisface cerințele mai exigente a pescuitului modern. Este rezultatul multor ani de experiență în pescuitul prădătorilor de vârf și realizat pentru a satisface nevoile care vin cu acesta.

Această nălucă plutitoare (floating) cu recuperare lentă va funcționa perfect în mâinile celui mai experimentat pescar, precum și pentru cei care nu sunt la fel de experimentați.

Jonny Vobbler este rezultatul unei gândiri minuțioasă, a cunoștințelor în domeniu, precum și a cerințelor ridicate în ceea ce privește utilizarea unei năluci în căutarea unor experiente de neuitat! Cu siguranță va fi o nălucă căutată peste tot in lume. O nălucă bună trebuie să aibă „echilibrul potrivit” între dimensiune, culoare, formă și mișcare. Trebuie să fie durabilă și să vă asigure o agățare sigură, precum și un control al adâncimii la care rulează.

13 cm, 50 gr.Floating
13 cm
41-60g


Grăbește-te! Au rămas numai 2 produse în stoc.
Adaugă la favorite    


Voblerul Jonny Vobbler este o nălucă bazată pe un model tradițional de năluci confecționat din lemn, dar mai rafinat și realizat dintr-un material plastic puternic și modern, pentru a satisface cerințele mai exigente a pescuitului modern. Este rezultatul multor ani de experiență în pescuitul prădătorilor de vârf și realizat pentru a satisface nevoile care vin cu acesta.Această nălucă plutitoare (floating) cu recuperare lentă va funcționa perfect în mâinile celui mai experimentat pescar, precum și pentru cei care nu sunt la fel de experimentați.Jonny Vobbler este rezultatul unei gândiri minuțioasă, a cunoștințelor în domeniu, precum și a cerințelor ridicate în ceea ce privește utilizarea unei năluci în căutarea unor experiente de neuitat! Cu siguranță va fi o nălucă căutată peste tot in lume. O nălucă bună trebuie să aibă „echilibrul potrivit” între dimensiune, culoare, formă și mișcare. Trebuie să fie durabilă și să vă asigure o agățare sigură, precum și un control al adâncimii la care rulează. 13 cm, 50 gr.


Înscrie-te la newsletterul nostru! Mă înscriu
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Favorite
nowishlist
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare