Headbanger Tail - Rusty Perch - Floating

124.00 RON
Categorii: Naluci Hibrid Naluci
Brand: Headbanger

Nălucile Headbanger se mișcă cu o creativitate si cu o variație nemaivăzuta până acum. Această năluca aduce ceva cu într-adevăr unic in cutia Dvs de pescuit.

Năluca hibrid Headbanger Tail are o acțiune nebunatică în apă, cu mișcări nerepetitive, care va provoca chiar și atacul știucilor ezitante. Este foarte sensibil și viu, chiar la viteze de recuperare foarte lente, dar se mișcă foarte bine si la viteza mai mare de trolling.

Năluca are 23 cm lungime (coada inclusă) și este disponibilă în trei variante diferite:

Floating/plutitor (48g): Este o nălucă tip ”tail” potrivită pentru apă de mică adâncime. Dacă îl recuperați încet puteți pescuii cu ea aproape de suprafața apei, năluca lăsând o urmă, pe care peștele va descoperii și o să aveți parte de atacuri uimitor de spectaculoase, agresive. Dacă doriți să pescuiți mai adânc, până la aproximativ 1 m, trebuie doar să măriți ușor viteza de recuperare și să-l duceți vârful bățului mai aproape de suprafața apei. Dacă pescuiți la trolling, la o viteză mai mare și aveți năluca pe capătul unui fir mai lung, atunci năluca va cobori chiar pana la 1.8-2.5 m.

Suspending/suspendat (53g): Un adevărat seducător de știuci mari. Aveți posibilitatea să variați adâncimea la care jucați năluca între 1-3 m, cu o ușoare mișcare in sus sau în jos a vârful bățului, cu lungimea firului și cu viteza de recuperare. Năluca rămâne suspendat în apă atunci când întrerupeți recuperarea. Dacă îl recuperați și faceți o oprire, momeala se va întoarce în lateral și va privi provocator direct în ochi știuci care îl urmărește… Această obrăznicie cu siguranță va declanșa un atac devastator!

Sinking/ scufundător (58g): O alegere bună, dacă doriți să ajungeți mai adânc fără a folosii greutăți suplimentare pe firul de pescuit. Poate fi folosit intre 1,5 – 5 m.

Năluca nu conține plumb, este fabricat din plastic ABC si din cauciuc PVC. In interior are un schelet confecționat din oțel inoxidabil foarte puternic, și are niște bile de zgomot de diferite dimensiuni pentru un sunet mai plin.

Vine echipat cu cârlige Premium VMC 9655 PS. Sub corp cârligul are dimensiunea de 1/0, iar la coadă mărimea 1.
45-60gStoc epuizat

Trimite-mi email când este disponibil     Adaugă la favorite    


Nălucile Headbanger se mișcă cu o creativitate si cu o variație nemaivăzuta până acum. Această năluca aduce ceva cu într-adevăr unic in cutia Dvs de pescuit. Năluca hibrid Headbanger Tail are o acțiune nebunatică în apă, cu mișcări nerepetitive, care va provoca chiar și atacul știucilor ezitante. Este foarte sensibil și viu, chiar la viteze de recuperare foarte lente, dar se mișcă foarte bine si la viteza mai mare de trolling. Năluca are 23 cm lungime (coada inclusă) și este disponibilă în trei variante diferite: Floating/plutitor (48g): Este o nălucă tip ”tail” potrivită pentru apă de mică adâncime. Dacă îl recuperați încet puteți pescuii cu ea aproape de suprafața apei, năluca lăsând o urmă, pe care peștele va descoperii și o să aveți parte de atacuri uimitor de spectaculoase, agresive. Dacă doriți să pescuiți mai adânc, până la aproximativ 1 m, trebuie doar să măriți ușor viteza de recuperare și să-l duceți vârful bățului mai aproape de suprafața apei. Dacă pescuiți la trolling, la o viteză mai mare și aveți năluca pe capătul unui fir mai lung, atunci năluca va cobori chiar pana la 1.8-2.5 m. Suspending/suspendat (53g): Un adevărat seducător de știuci mari. Aveți posibilitatea să variați adâncimea la care jucați năluca între 1-3 m, cu o ușoare mișcare in sus sau în jos a vârful bățului, cu lungimea firului și cu viteza de recuperare. Năluca rămâne suspendat în apă atunci când întrerupeți recuperarea. Dacă îl recuperați și faceți o oprire, momeala se va întoarce în lateral și va privi provocator direct în ochi știuci care îl urmărește… Această obrăznicie cu siguranță va declanșa un atac devastator! Sinking/ scufundător (58g): O alegere bună, dacă doriți să ajungeți mai adânc fără a folosii greutăți suplimentare pe firul de pescuit. Poate fi folosit intre 1,5 – 5 m. Năluca nu conține plumb, este fabricat din plastic ABC si din cauciuc PVC. In interior are un schelet confecționat din oțel inoxidabil foarte puternic, și are niște bile de zgomot de diferite dimensiuni pentru un sunet mai plin. Vine echipat cu cârlige Premium VMC 9655 PS. Sub corp cârligul are dimensiunea de 1/0, iar la coadă mărimea 1.


Înscrie-te la newsletterul nostru! Mă înscriu
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Favorite
nowishlist
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare