Headbanger Shad 16 cm - UV Clown - Floating

0.00 RON
Categorii: Naluci Hibrid Naluci
Brand: Headbanger

Nălucile Headbanger se mișcă cu o creativitate și cu o variație nemaivăzuta până acum. Această năluca aduce ceva cu într-adevăr unic in cutia Dvs de pescuit. Headbanger Shad este un modelul cel nou.

Năluca hibrid Headbanger Shad are o acțiune nebunatică în apă, o combinație intre mișcările eratice, evazive nerepetitive cu mișcare nălucilor prevăzute cu coada tip lopată. Este o năluca cu o acțiune nemaiîntâlnită pană acum, care provoacă chiar și atacul știucilor mari ezitante.

Lucrează foarte bine și la recuperare continuă, dar excelează atunci când se aplica și pauze scurte cu smucituri fine.

Este o combinație interesanta care va provoca chiar și atacul doamnelor vârstnice ezitante, de regulă foarte precaute. Este foarte sensibil și viu, chiar și la viteze de recuperare foarte lente, dar se mișcă foarte bine și la viteza mai mare de trolling (se recomanda peste 4 km/h).

Năluca nu conține plumb, este fabricat din plastic ABC si din cauciuc PVC. In interior are un schelet confecționat din oțel inoxidabil foarte puternic, și are niște bile de zgomot de diferite dimensiuni pentru un sunet mai plin.

Coada poate fi schimbata ușor prin rotirea în sensul invers acelor de ceasornic, pentru al elibera de la ancora de tirbușon. Năluca este prevăzut cu două dopuri mai mici care ține coada în poziție și împiedică răsucirea acesteia din poziție când este utilizată.

Năluca are 16 cm lungime (coada inclusă) și este disponibilă în trei variante diferite:

Floating/plutitor (26g): Este o nălucă potrivită pentru apă de mică adâncime. Dacă îl recuperați încet puteți pescuii cu ea aproape de suprafața apei, năluca lăsând o urmă, pe care peștele va descoperii și o să aveți parte de atacuri uimitor de spectaculoase, agresive. Dacă doriți să pescuiți mai adânc, până la aproximativ 1,5 m, trebuie doar să măriți ușor viteza de recuperare și să-l duceți vârful bățului mai aproape de suprafața apei.

Suspending/suspendat (29g): Un adevărat seducător de știuci mari. Aveți posibilitatea să variați adâncimea la care jucați năluca între 1-2,5 m, cu o ușoare mișcare în sus sau în jos a vârful bățului, cu lungimea firului și cu viteza de recuperare. Năluca rămâne suspendat în apă atunci când întrerupeți recuperarea. Dacă îl recuperați și faceți opriri, momeala se va întoarce în lateral și va privi provocator direct în ochi știuci care îl urmărește… Această obrăznicie cu siguranță va declanșa un atac devastator!

Sinking/ scufundător (33g): O alegere bună, dacă doriți să ajungeți mai adânc. Poate fi folosit intre 2 – 3,5 m.


25-35gStoc epuizat

Adaugă la favorite    


Nălucile Headbanger se mișcă cu o creativitate și cu o variație nemaivăzuta până acum. Această năluca aduce ceva cu într-adevăr unic in cutia Dvs de pescuit. Headbanger Shad este un modelul cel nou. Năluca hibrid Headbanger Shad are o acțiune nebunatică în apă, o combinație intre mișcările eratice, evazive nerepetitive cu mișcare nălucilor prevăzute cu coada tip lopată. Este o năluca cu o acțiune nemaiîntâlnită pană acum, care provoacă chiar și atacul știucilor mari ezitante. Lucrează foarte bine și la recuperare continuă, dar excelează atunci când se aplica și pauze scurte cu smucituri fine. Este o combinație interesanta care va provoca chiar și atacul doamnelor vârstnice ezitante, de regulă foarte precaute. Este foarte sensibil și viu, chiar și la viteze de recuperare foarte lente, dar se mișcă foarte bine și la viteza mai mare de trolling (se recomanda peste 4 km/h). Năluca nu conține plumb, este fabricat din plastic ABC si din cauciuc PVC. In interior are un schelet confecționat din oțel inoxidabil foarte puternic, și are niște bile de zgomot de diferite dimensiuni pentru un sunet mai plin. Coada poate fi schimbata ușor prin rotirea în sensul invers acelor de ceasornic, pentru al elibera de la ancora de tirbușon. Năluca este prevăzut cu două dopuri mai mici care ține coada în poziție și împiedică răsucirea acesteia din poziție când este utilizată. Năluca are 16 cm lungime (coada inclusă) și este disponibilă în trei variante diferite: Floating/plutitor (26g): Este o nălucă potrivită pentru apă de mică adâncime. Dacă îl recuperați încet puteți pescuii cu ea aproape de suprafața apei, năluca lăsând o urmă, pe care peștele va descoperii și o să aveți parte de atacuri uimitor de spectaculoase, agresive. Dacă doriți să pescuiți mai adânc, până la aproximativ 1,5 m, trebuie doar să măriți ușor viteza de recuperare și să-l duceți vârful bățului mai aproape de suprafața apei. Suspending/suspendat (29g): Un adevărat seducător de știuci mari. Aveți posibilitatea să variați adâncimea la care jucați năluca între 1-2,5 m, cu o ușoare mișcare în sus sau în jos a vârful bățului, cu lungimea firului și cu viteza de recuperare. Năluca rămâne suspendat în apă atunci când întrerupeți recuperarea. Dacă îl recuperați și faceți opriri, momeala se va întoarce în lateral și va privi provocator direct în ochi știuci care îl urmărește… Această obrăznicie cu siguranță va declanșa un atac devastator! Sinking/ scufundător (33g): O alegere bună, dacă doriți să ajungeți mai adânc. Poate fi folosit intre 2 – 3,5 m.


Înscrie-te la newsletterul nostru! Mă înscriu
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Favorite
nowishlist
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare