Headbanger Shad 11 cm - Sexy Shad - Sinking

69.00 RON
Categorii: Naluci Naluci Hibrid

Nălucile Headbanger se mișcă cu o creativitate și cu o variație nemaivăzuta până acum. Această năluca din Suedia aduce ceva nou și într-adevăr unic în pescuitul răpitorilor. Headbanger Shad 11 cm este modelul cel mai nou din gama nălucilor Headbanger, care imită mișcarea neregulată și evazivă a unui peștișor mai înfricoșat. Este o nălucă care și-a a dovedit eficacitatea în pescuitul a mai multor specii cum ar fii știuca, șalău, biban, păstrăv, bass.

Năluca hibrid Headbanger Shad are o acțiune nebunatică în apă, o combinație intre mișcările eratice, evazive nerepetitive cu mișcare nălucilor prevăzute cu coada tip lopată (paddletail). Este o năluca cu o acțiune nemaiîntâlnită pană acum, care provoacă atacul răpitorilor mai ezitante.

Se mișcă foarte bine și la recuperare continuă, dar excelează atunci când se aplică și pauze scurte cu smucituri fine.

Năluca nu conține plumb, este fabricat din plastic ABC si din cauciuc PVC. In interior are un schelet confecționat din oțel inoxidabil foarte puternic, și are niște bile de zgomot de diferite dimensiuni pentru un sunet mai atrăgător. Năluca Headbanger Shad 11 cm este echipat cu un cârlig premium # 4 VMC 9655 BN.

Coada poate fi schimbata ușor prin rotirea în sensul invers acelor de ceasornic, pentru al elibera de la ancora de tirbușon.

Năluca are 11 cm lungime (coada inclusă) și este disponibilă în trei variante diferite:

Floating/plutitor: 10 g, adâncime de pescuit: 0-1,5 m

Suspending/suspendat: 11 g, adâncime de pescuit: 0,5-1,8 m

Sinking/ scufundător: 13 g, adâncime de pescuit: 0,6-2,5 m11 cm
10-15g
Sinking

">


Grăbește-te! Au rămas numai 2 produse în stoc.
Adaugă la favorite    

Nălucile Headbanger se mișcă cu o creativitate și cu o variație nemaivăzuta până acum. Această năluca din Suedia aduce ceva nou și într-adevăr unic în pescuitul răpitorilor. Headbanger Shad 11 cm este modelul cel mai nou din gama nălucilor Headbanger, care imită mișcarea neregulată și evazivă a unui peștișor mai înfricoșat. Este o nălucă care și-a a dovedit eficacitatea în pescuitul a mai multor specii cum ar fii știuca, șalău, biban, păstrăv, bass. Năluca hibrid Headbanger Shad are o acțiune nebunatică în apă, o combinație intre mișcările eratice, evazive nerepetitive cu mișcare nălucilor prevăzute cu coada tip lopată (paddletail). Este o năluca cu o acțiune nemaiîntâlnită pană acum, care provoacă atacul răpitorilor mai ezitante. Se mișcă foarte bine și la recuperare continuă, dar excelează atunci când se aplică și pauze scurte cu smucituri fine. Năluca nu conține plumb, este fabricat din plastic ABC si din cauciuc PVC. In interior are un schelet confecționat din oțel inoxidabil foarte puternic, și are niște bile de zgomot de diferite dimensiuni pentru un sunet mai atrăgător. Năluca Headbanger Shad 11 cm este echipat cu un cârlig premium # 4 VMC 9655 BN. Coada poate fi schimbata ușor prin rotirea în sensul invers acelor de ceasornic, pentru al elibera de la ancora de tirbușon. Năluca are 11 cm lungime (coada inclusă) și este disponibilă în trei variante diferite: Floating/plutitor: 10 g, adâncime de pescuit: 0-1,5 m Suspending/suspendat: 11 g, adâncime de pescuit: 0,5-1,8 m Sinking/ scufundător: 13 g, adâncime de pescuit: 0,6-2,5 m


Înscrie-te la newsletterul nostru! Mă înscriu
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Favorite
nowishlist
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare