Gunki Powergame FV 200 Reel

359.00 RON
-15%
305.15 RON
Brand: Gunki

Gama de produse GUNKI POWER GAME este formată din mulinete și lansete versatile, dezvoltate special pentru pescuitul peștilor puternici și de talie mare. Aceste echipamente de pescuit precise și puternice satisfac cerințele pescuitului de spinning modern, acoperind o gamă largă de metode de pescuit utilizate de pescari.
Mulineta de spinning Gunki Powergame FV 300 este concepută special pentru pescuitul spinning la pești de talie mare. Structura puternică și durabilă este potrivită pentru pescuitul cu năluci grele, aruncările puternice, la distanțe mari. Se caracterizează printr-un sistem de frânare puternică și progresivă, mulineta este ușoară, fiabilă, puternică, . Tamburul mulinetei este conceput special pentru a folosi cu fir multi-filament, textil. Performanța înaltă și un raport foarte bun de preț-calitate caracterizează această mulinetă excelentă.

Caracteristici:

Dimensiune: 2000
Greutate: 236g
Rulmenți: 5 + 1
Raport de recuperare: 5,2 : 1
Capacitatea tamburului: 0,17 mm / 130m
Recuperare fir: 72 cm / tura de manivela

Grăbește-te! Au rămas numai 2 produse în stoc.
Adaugă la favorite    


Gama de produse GUNKI POWER GAME este formată din mulinete și lansete versatile, dezvoltate special pentru pescuitul peștilor puternici și de talie mare. Aceste echipamente de pescuit precise și puternice satisfac cerințele pescuitului de spinning modern, acoperind o gamă largă de metode de pescuit utilizate de pescari.Mulineta de spinning Gunki Powergame FV 300 este concepută special pentru pescuitul spinning la pești de talie mare. Structura puternică și durabilă este potrivită pentru pescuitul cu năluci grele, aruncările puternice, la distanțe mari. Se caracterizează printr-un sistem de frânare puternică și progresivă, mulineta este ușoară, fiabilă, puternică, . Tamburul mulinetei este conceput special pentru a folosi cu fir multi-filament, textil. Performanța înaltă și un raport foarte bun de preț-calitate caracterizează această mulinetă excelentă. Caracteristici: Dimensiune: 2000Greutate: 236gRulmenți: 5 + 1Raport de recuperare: 5,2 : 1Capacitatea tamburului: 0,17 mm / 130mRecuperare fir: 72 cm / tura de manivela


Înscrie-te la newsletterul nostru! Mă înscriu
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Favorite
nowishlist
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare