Gunki Powergame BC 200 Baitcasting Reel

0.00 RON
Brand: Gunki

Gama de produse GUNKI POWER GAME este formată din mulinete și lansete versatile, dezvoltate special pentru pescuitul peștilor puternici și de talie mare. Aceste echipamente de pescuit precise și puternice satisfac cerințele pescuitului de spinning modern, acoperind o gamă largă de metode de pescuit utilizate de pescari.
Gunki Powergame BC 200 este o mulineta de baitcasting excelentă pentru începători! GUNKI POWERGAME BC 200 este o mulinetă compactă fiabilă, ușoară, conceput pentru ani de pescuit fără probleme. O mulinetă versatilă, cu un raport de recuperare potrivită pentru majoritatea tehnicilor de pescuit de spinning.
Preț competitiv, valoare excelentă.

Plus puncte:
- Carcasă compactă ușoară și puternică
- Aruncări precise și ușoare, fără efort deosebit
- rulmenți din oțel inoxidabil
- Tambur de aluminiu perforat
- Frână de luptă puternică și progresivă (4,5 kg)
- frână de aruncare magnetică
- Poziție manivelă: stânga (pentru dreptaci)
- Design ergonomic

Caracteristici:
Greutate: 211g
Rulmenți: 5 + 1
Raport de recuperare: 6,3 : 1
Forța de frânare: 4,5 kg
Capacitate tambur: 0,28 mm / 170m
Recuperare fir: 69 cm /tura de manivelă

O mulinetă precisă, fiabilă, potrivită pentru pescuitul știucilor mai mari, permițând aruncări lungi și precise!Stoc epuizat

Adaugă la favorite    


Gama de produse GUNKI POWER GAME este formată din mulinete și lansete versatile, dezvoltate special pentru pescuitul peștilor puternici și de talie mare. Aceste echipamente de pescuit precise și puternice satisfac cerințele pescuitului de spinning modern, acoperind o gamă largă de metode de pescuit utilizate de pescari.Gunki Powergame BC 200 este o mulineta de baitcasting excelentă pentru începători! GUNKI POWERGAME BC 200 este o mulinetă compactă fiabilă, ușoară, conceput pentru ani de pescuit fără probleme. O mulinetă versatilă, cu un raport de recuperare potrivită pentru majoritatea tehnicilor de pescuit de spinning.Preț competitiv, valoare excelentă.Plus puncte:- Carcasă compactă ușoară și puternică- Aruncări precise și ușoare, fără efort deosebit- rulmenți din oțel inoxidabil- Tambur de aluminiu perforat- Frână de luptă puternică și progresivă (4,5 kg)- frână de aruncare magnetică- Poziție manivelă: stânga (pentru dreptaci)- Design ergonomicCaracteristici:Greutate: 211gRulmenți: 5 + 1Raport de recuperare: 6,3 : 1Forța de frânare: 4,5 kgCapacitate tambur: 0,28 mm / 170mRecuperare fir: 69 cm /tura de manivelăO mulinetă precisă, fiabilă, potrivită pentru pescuitul știucilor mai mari, permițând aruncări lungi și precise!


Înscrie-te la newsletterul nostru! Mă înscriu
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Favorite
nowishlist
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare