GUNKI Pike Addict Folding Net 60x70cm

369.00 RON
Categorii: Scule si Mincioguri
Brand: Gunki

GUNKI Pike Addict Folding Net este un minciog perfect pentru primirea știucilor mari în regim C&R (catch & release).

Confecționat din plasa cauciucata foarte rezistenta cu un design fără noduri. Fundul plasei este plata care ține peștii nevătămați. Cadru foarte mare și plasă extra profundă pentru peștii mari!

Coada este demontabil, iar rama (70 x 60 x 50 cm) se îndoaie în doua pentru transport și depozitare, așa că, acest minciog nu va ocupa prea mult spațiu! Coada și rama sunt realizate din aluminiu de 1,2 mm pentru a asigura putere și în același timp greutatea minciogului sa rămâne scăzută.

Lungimea totală cu coada: 108-177cm, Plasa: 70 x 60 x 50cmStoc epuizat

Trimite-mi email când este disponibil     Adaugă la favorite    


GUNKI Pike Addict Folding Net este un minciog perfect pentru primirea știucilor mari în regim C&R (catch & release). Confecționat din plasa cauciucata foarte rezistenta cu un design fără noduri. Fundul plasei este plata care ține peștii nevătămați. Cadru foarte mare și plasă extra profundă pentru peștii mari! Coada este demontabil, iar rama (70 x 60 x 50 cm) se îndoaie în doua pentru transport și depozitare, așa că, acest minciog nu va ocupa prea mult spațiu! Coada și rama sunt realizate din aluminiu de 1,2 mm pentru a asigura putere și în același timp greutatea minciogului sa rămâne scăzută. Lungimea totală cu coada: 108-177cm, Plasa: 70 x 60 x 50cm


Înscrie-te la newsletterul nostru! Mă înscriu
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Favorite
nowishlist
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data