Gunki BCR 400 HD Baitcasting Reel

669.00 RON
-30%
468.30 RON
Brand: Gunki

Gunki BCR 400 HD este un o mulinetă baitcasting de mare valoare de la Gunki proiectat special pentru pescuitul răpitorilor de talie mare. Raportul de transmisie de 4,7: 1 îl face perfect pentru pescuitul lent cu plastice moi, năluci cu coadă tip paddletail sau tip curly-tail, swimbaituri etc. Această mulinetă vă oferă foarte multă putere pentru pescuitul cu năluci mari, grele și de asemenea aveți la îndemâna puterea necesară și în driluri prelungite cu monștri. Este proiectat ergonomic, se așează perfect în mână datorită designului asimetric, parte dreaptă a carcasei fiind mai mică, exact acolo unde țineți mâna.

Rulmenți de înaltă calitate din oțel inoxidabil, tambur ușor din aluminiu, infinit anti-reverse, frâna de luptă puternică și progresivă, inelul de așezare/plecare este ovală care vă face posibil să aveți lansări lungi și fluente. Mulineta Gunki BCR 400 HD este prevăzut cu un mâner ergonomic "easygrip".

Cu alte cuvinte, mulineta Gunki BCR 400 HD are toate caracteristicile de care aveți nevoie de la o mulinetă de înaltă calitate. Dacă ne întrebați, acestă mulinetă baitcasting dedicat pescuitului peștilor mari are probabil cel mai bun raport preț/calitate pe piață acum, nu este o coincidență faptul că este atât de popular în țările scandinave.

7 rulmenți cu bile, +1 rulment cu ace, raportul angrenajului 4,7: 1, capacitate fir 0,32mm / 170m, greutate 261 gr.

Produs resigilat! Produs fără urme de utilizare, ambalaj in stare bună.Cu alte cuvinte, mulineta Gunki BCR 400 HD are toate caracteristicile de care aveți nevoie de la o mulinetă de înaltă calitate. Dacă ne întrebați, acestă mulinetă baitcasting dedicat pescuitului peștilor mari are probabil cel mai bun raport preț/calitate pe piață acum, nu este o coincidență faptul că este atât de popular în țările scandinave.

7 rulmenți cu bile, +1 rulment cu ace, raportul angrenajului 4,7: 1, capacitate fir 0,32mm / 170m, greutate 261 gr.

Produs resigilat! Produs fără urme de utilizare, ambalaj in stare bună.

">


Grăbește-te! A rămas numai 1 produs în stoc.
Adaugă la favorite    


Gunki BCR 400 HD este un o mulinetă baitcasting de mare valoare de la Gunki proiectat special pentru pescuitul răpitorilor de talie mare. Raportul de transmisie de 4,7: 1 îl face perfect pentru pescuitul lent cu plastice moi, năluci cu coadă tip paddletail sau tip curly-tail, swimbaituri etc. Această mulinetă vă oferă foarte multă putere pentru pescuitul cu năluci mari, grele și de asemenea aveți la îndemâna puterea necesară și în driluri prelungite cu monștri. Este proiectat ergonomic, se așează perfect în mână datorită designului asimetric, parte dreaptă a carcasei fiind mai mică, exact acolo unde țineți mâna. Rulmenți de înaltă calitate din oțel inoxidabil, tambur ușor din aluminiu, infinit anti-reverse, frâna de luptă puternică și progresivă, inelul de așezare/plecare este ovală care vă face posibil să aveți lansări lungi și fluente. Mulineta Gunki BCR 400 HD este prevăzut cu un mâner ergonomic "easygrip". Cu alte cuvinte, mulineta Gunki BCR 400 HD are toate caracteristicile de care aveți nevoie de la o mulinetă de înaltă calitate. Dacă ne întrebați, acestă mulinetă baitcasting dedicat pescuitului peștilor mari are probabil cel mai bun raport preț/calitate pe piață acum, nu este o coincidență faptul că este atât de popular în țările scandinave. 7 rulmenți cu bile, +1 rulment cu ace, raportul angrenajului 4,7: 1, capacitate fir 0,32mm / 170m, greutate 261 gr.Produs resigilat! Produs fără urme de utilizare, ambalaj in stare bună.


Înscrie-te la newsletterul nostru! Mă înscriu
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Favorite
nowishlist
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data