Gunki BC 300 XHD Baitcasting Reel

1,149.00 RON
Brand: Gunki

Mulineta GUNKI BC 300 XHD proiectat pentru pescuitul cu năluci grele și mari, este în echilibrul perfect între capacitatea firului, puterea brută și compactitatea. Conceput pentru a viza peștii de talie mare, care luptă puternic în dril, și la care se pescuiește cu năluci medii și mari. Ideal pentru pescuitul știucilor cu năluci mari gen swimbait sau jerkbait. Această mulinetă este foarte confortabilă datorită corpului cu profil redus (low-profile) care stă perfect în mână. Raportul versatil al tamburului se potrivește cu o varietate de stiluri de pescuit și de tipuri de năluci, fără a fi nevoie să schimbați excesiv viteza de recuperare. Mulineta este durabilă, având angrenajul confecționat din bronz, iar sistemul de frânare are în componență discuri din carbon. Mâner în stânga.

- Carcasă compactă, ușoară și puternică pentru năluci mari
- Confortabil de ținut în mănă
- Puternic și robust
- Piesele sensibile sunt tratate împotriva coroziunii
- Corpul de aluminiu este confecționată dintr-o singură bucată
- Rulmenți din oțel inoxidabil de înaltă precizie
- Infinite Anti-Reverse
- Tambur de mare capacitate (0,33 mm / 185 m), din aluminiu perforat
- Frâna de luptă multi-disc (discuri de carbon), puternică și progresivă (10 kg)
- Control dublu la frâna de aruncare: magnetică și centrifugă (zero fricțiune la aruncare)
- Mâner ergonomic Easygrip

Poziție manivelă: stânga (pentru dreptaci)

Caracteristici:
Greutate: 282 g
Rulmenți: 7 + 1
Raport de recuperare: 7.3/1
Forța de frânare: 10 kg
Capacitate tambur: 0,33 mm / 185m
Recuperare fir: 80 cm /tura de manivelă

O mulinetă puternică, fiabilă și precisă, pentru pescuitul știucilor mari, cu năluci grele.O mulinetă puternică, fiabilă și precisă, pentru pescuitul știucilor mari, cu năluci grele.

">

Stoc epuizat

Trimite-mi email când este disponibil     Adaugă la favorite    


Mulineta GUNKI BC 300 XHD proiectat pentru pescuitul cu năluci grele și mari, este în echilibrul perfect între capacitatea firului, puterea brută și compactitatea. Conceput pentru a viza peștii de talie mare, care luptă puternic în dril, și la care se pescuiește cu năluci medii și mari. Ideal pentru pescuitul știucilor cu năluci mari gen swimbait sau jerkbait. Această mulinetă este foarte confortabilă datorită corpului cu profil redus (low-profile) care stă perfect în mână. Raportul versatil al tamburului se potrivește cu o varietate de stiluri de pescuit și de tipuri de năluci, fără a fi nevoie să schimbați excesiv viteza de recuperare. Mulineta este durabilă, având angrenajul confecționat din bronz, iar sistemul de frânare are în componență discuri din carbon. Mâner în stânga.- Carcasă compactă, ușoară și puternică pentru năluci mari- Confortabil de ținut în mănă- Puternic și robust- Piesele sensibile sunt tratate împotriva coroziunii- Corpul de aluminiu este confecționată dintr-o singură bucată- Rulmenți din oțel inoxidabil de înaltă precizie- Infinite Anti-Reverse- Tambur de mare capacitate (0,33 mm / 185 m), din aluminiu perforat- Frâna de luptă multi-disc (discuri de carbon), puternică și progresivă (10 kg)- Control dublu la frâna de aruncare: magnetică și centrifugă (zero fricțiune la aruncare)- Mâner ergonomic Easygrip Poziție manivelă: stânga (pentru dreptaci)Caracteristici:Greutate: 282 gRulmenți: 7 + 1Raport de recuperare: 7.3/1Forța de frânare: 10 kgCapacitate tambur: 0,33 mm / 185mRecuperare fir: 80 cm /tura de manivelăO mulinetă puternică, fiabilă și precisă, pentru pescuitul știucilor mari, cu năluci grele.


Înscrie-te la newsletterul nostru! Mă înscriu
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Favorite
nowishlist
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare