Grimman Polarised Fishing Glasses - Bait - Brown - maro

279.00 RON
-25%
209.25 RON
Categorii: Ochelari Promotii
Brand: Grimman

Grimman Bait Polarised Fishing Glasses sunt ochelari polarizați de pescuit din Finlanda. Rama concepută în mod tradițional este acoperită cu un strat de cauciuc satinat pentru a vă oferi o aderență optimă. Acest lucru vă asigură ca ochelarii dvs vor rămâne la loc și nu vor cădea ușor. Lentilele polarizate vor elimina strălucirea de la suprafața apei și puteți urmării evoluția năluci dvs sub luciul apei.

Ochelarii de pescuit polarizați Grimman Bait sunt disponibile in doua variante: lentilele maro sunt pentru zile însorite, iar celei galbene pentru zile întunecate, cu nori și ploaie. Lentilele au un finisaj de protecție anti-zgârieturi.

Ochelarii de soare Grimman sunt livrați întotdeauna în borseta din piele Cordura și laveta de curățare din microfibra.

Grăbește-te! Au rămas numai 2 produse în stoc.
Adaugă la favorite    


Grimman Bait Polarised Fishing Glasses sunt ochelari polarizați de pescuit din Finlanda. Rama concepută în mod tradițional este acoperită cu un strat de cauciuc satinat pentru a vă oferi o aderență optimă. Acest lucru vă asigură ca ochelarii dvs vor rămâne la loc și nu vor cădea ușor. Lentilele polarizate vor elimina strălucirea de la suprafața apei și puteți urmării evoluția năluci dvs sub luciul apei.Ochelarii de pescuit polarizați Grimman Bait sunt disponibile in doua variante: lentilele maro sunt pentru zile însorite, iar celei galbene pentru zile întunecate, cu nori și ploaie. Lentilele au un finisaj de protecție anti-zgârieturi.Ochelarii de soare Grimman sunt livrați întotdeauna în borseta din piele Cordura și laveta de curățare din microfibra.


Înscrie-te la newsletterul nostru! Mă înscriu
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Favorite
nowishlist
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare