Fish Monkey Wooly Gloves - XL

174.00 RON
Categorii: Alte Produse
Brand: Kanalgratis

Mănușa de pescuit Fish Monkey Wooly Gloves este confecționată din lână, și este o mănușă perfectă pentru pescuit la spinning și casting mai ales atunci când sunt condiții neplăcute de frig și umezeală .
Lana, un izolator natural, este un material excepțional în orice mediu: fie vremea rece sau in contact cu apa rece. Confortul și potrivirea sunt de neegalat în ceea ce privește performanța, iar caracteristicile unice ale lânii permit mănușii să absoarbă apă până la 30% din greutatea sa, fără să pară grea sau umedă.

Grăbește-te! A rămas numai 1 produs în stoc.
Adaugă la favorite    


Mănușa de pescuit Fish Monkey Wooly Gloves este confecționată din lână, și este o mănușă perfectă pentru pescuit la spinning și casting mai ales atunci când sunt condiții neplăcute de frig și umezeală . Lana, un izolator natural, este un material excepțional în orice mediu: fie vremea rece sau in contact cu apa rece. Confortul și potrivirea sunt de neegalat în ceea ce privește performanța, iar caracteristicile unice ale lânii permit mănușii să absoarbă apă până la 30% din greutatea sa, fără să pară grea sau umedă.


Înscrie-te la newsletterul nostru! Mă înscriu
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Favorite
nowishlist
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare