Magic Pike Pack 2020 S1

6 năluci prinzătoare pentru știuci - kit adaptat conditiilor de pescuit la știucă din țară

Acest kit a fost atent selecționat cu ajutorul pescarilor experimentați de știucă, în asa fel încât sa ai la îndemâna în kitul tău năluca potrivita, pentru ca tu sa prinzi știuci în orice condiții.

Image 75


Kit-ul conține următoarele năluci:

 1. Gunki Spinnaker 1/2, 14 g, Spinnerbait - Fire Tiger - 38,90 lei
 2. Headbanger Shad 11 cm - Sexy Shad - Suspending - 69 lei
 3. Kuusamo Hauki 80mm/ 22g - 39,90 lei
 4. Svartzonker Ticsaren 11 cm, 37 g - Walleye - 69 lei
 5. McRubber Big Bass 12,5 cm (3 pack) - Mix (Parrot, Red Tiger, Coward) - 42 lei
 6. Zalt 11 cm - Floating - F39 - 64 lei
 7. Svartzonker cîrlig offset 8/0 - 1 buc + Svartzonker Stinger X-Small 4,5 cm - 1 buc + Struna fluorocarbon 40 cm, 0,52 mm, 16 kg - 1 buc - 40,30 lei

Pachetul conține struna fluorocarbon, cârlig offset (8/0) si stinger de mărimea potrivita (X-Small 4,5 cm), deci nălucile din kit pot fi utilizate imediat.

Garanție! Ca să vezi că avem încredere în nălucile noastre: dacă ai pescuit cu ele cel puțin trei zile , ai dat o șansă reală nălucilor noastre, adică ai insistat suficient, dar cu toate acestea, nu ai avut nici un atac, și vrei să renunți, n-ai decât. Trimite ni-le înapoi și noi îți returnăm banii, fără probleme. Mergem pe încredere.

De ce merită să comanzi acest pachet acum?

 • Sunt năluci extrem de eficiente, prinzătoare! Nălucile din pachet au fost atent selecționate cu ajutorul unor pescari experimentați, și renumiți de știucă.
 • Prețul este foarte convenabil! In loc de 363,10 lei pachetul costa numai 290 lei, adică economisești 20%
 • Transport gratuit! Oriunde în țară.
 • Beneficii multiple și pe viitor! Pentru orice alte produs comandat de pe situl nostru beneficiezi de 10% discont suplimentar pana la sfârșitul anului 2020! Cum funcționează: odată ce primim comanda ta, îți vom trimite un cod personalizat prin e-mail, care va permite să cumperi oricând în magazinul nostru web cu o reducere suplimentară de 10% până la sfârșitul anului. Este foarte simplu! (Atenție: această reducere suplimentară de 10% nu se aplică altor produse și pachete oferite la un preț redus)

Cum să primești mai multe năluci drept cadou, gratuit?

Dacă ești deja clientul nostru, sau cumperi acum un pachet, pe care le recomanzi și prietenilor tale, iar doua dintre prieteni tai cumpără cate un pachet, tu vei primi cadou gratis o nălucă Headbanger Shad 11 cm - Chatreause/Black, în valoare de 69 lei.

Cum funcționează: prietenii tăi trebuie să-ți menționeze numele în căsuța „Mesaj” din formularul comandă, cu remarca că tu ai recomandat pachetul nostru (de exemplu: recomandat de Ilie Moromete). Este atât de simplu! (Bineînțeles, trebuie să fi clientul nostru înainte. Fie că ai comandat acest pachet, fie că ai cumpărat deja de la noi orice alt produs. Dacă comandă mai mulți prieteni de ai tăi (multiplu de doi) la recomandarea ta, culoarea celui de-al doilea, sau celui de-al treilea, etc. nălucă bineînțeles că tu vei alege. Regula este simplă: pentru fiecare doua comenzi venite pe recomandarea ta , vei primi cate o nălucă originală Headbanger. Doar prima culoare va fi Sexy Shad, restul vei alege tu :-). Să ști, că nu există o limită superioară)

Oferta noastră este valabila pana la 15.07.2020.

Kiturile se vor livra începând din data de 24.06.2020.

Pont: Grăbește-te, numărul pachetelor disponibile este limitata.

Aici poți comanda!

Dacă ai nevoie de mai multe informații, te rugăm să ne contactezi la adresa de email: support@goforbigpike.com.
Înscrie-te la newsletterul nostru! Mă înscriu
Coşul meu

Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Salvează coşul
Comandă
Alege limba
Favorite
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data