Big Pike Pack 2020 S1

6 năluci prinzătoare pentru știuci mari - adaptate la condițiile din țară

Acest pachet a fost compus de pescari experimentați în asa fel încât în toate condițiile întâlnite pe balta sa ai la îndemâna în kitul tău năluca potrivita, pentru ca tu sa prinzi știuci mari.

Image 198

Pachetul conține următoarele năluci:

  1. Flatnos - Pearl Blue Lemonade - 59 lei
  2. Headbanger Shad 16 cm -UV Clown - Suspending - 99 lei
  3. Hidehook Large Shallow 21 cm - Burbot - 69 lei
  4. Svartzonker Flash Series McRubber Jr 17 cm - Shiner & Perch - 49 lei
  5. Svartzonker Ticsaren 11 cm, 37 g - Sunrise Carp - 69 lei
  6. Svartzonker McTail Original 94g Slow Sink - FireTiger -99 lei
  7. Svartzonker 10/0 cârlig offset 1 buc + Svartzonker Stinger Small 6 cm 1 buc, + Struna din fluorocarbon 40 cm, 0,91 mm, 36 kg 1 buc - 50,30 lei

Pachetul conține struna fluorocarbon, cârlig offset (10/0) si stinger de mărimea potrivita (Small 6 cm), deci nălucile din kit pot fi utilizate imediat.

Garanție! Ca să vezi că avem încredere în nălucile noastre: dacă ai pescuit cu ele cel puțin trei zile , ai dat o șansă reală nălucilor noastre, adică ai insistat suficient, dar cu toate acestea, nu ai avut nici un atac, și vrei să renunți, n-ai decât. Trimite ni-le înapoi și noi îți returnăm banii, fără probleme. Mergem pe încredere.

De ce merită să comanzi acest kit acum:

Sunt năluci extrem de eficiente, prinzătoare! Nălucile din pachet au fost atent selecționate cu ajutorul unor pescari experimentați, și renumiți de știucă.

Prețul este foarte convenabil! In loc de 493,30 lei pachetul costa numai 395 lei, adică economisești 20%

Transport gratuit! Oriunde în țară.
Beneficii multiple și pe viitor! Pentru orice alte produs comandat de pe siteul nostru beneficiezi de 10% discount suplimentar pana la sfârșitul anului 2020! Cum funcționează: odată ce primim comanda ta, îți vom trimite un cod personalizat prin e-mail, care va permite să cumperi oricând în magazinul nostru web cu o reducere suplimentară de 10% până la sfârșitul anului. Este foarte simplu! (Atenție: această reducere suplimentară de 10% nu se aplică altor produse și pachete oferite la un preț redus)

Cum să primești mai multe năluci drept cadou, gratuit?

Dacă ești deja clientul nostru, sau cumperi acum un pachet, pe care le recomanzi și prietenilor tale, iar doi dintre prietenii tai cumpără cate un pachet, tu vei primi cadou gratis o nălucă Svartzonkertail Junior 17,5cm - Norse în valoare de 79 lei.

Cum funcționează: prietenii tăi trebuie să-ți menționeze numele în căsuța „Mesaj” din formularul comandă, cu remarca că tu ai recomandat pachetul nostru (de exemplu: recomandat de Ilie Moromete). Este atât de simplu! (Bineînțeles, trebuie să fi clientul nostru înainte. Fie că ai comandat acest pachet, fie că ai cumpărat deja de la noi orice alt produs. Dacă comandă mai mulți prieteni de ai tăi (multiplu de doi) la recomandarea ta, culoarea celui de-al doilea, sau celui de-al treilea, etc. nălucă bineînțeles că tu vei alege. Regula este simplă: pentru fiecare doua comenzi venite pe recomandarea ta , vei primi cate o nălucă originală Svartzonker. Doar prima culoare va fi Norse, restul vei alege tu :-). Să știi, că nu există o limită superioară)

Oferta noastră este valabila pana la 15.07.2020.

Kiturile se vor livra începând din data de 24.06.2020.


Pont: Grăbește-te, numărul pachetelor disponibile este limitata.

Aici poți comanda!

Dacă ai nevoie de mai multe informații, te rugăm să ne contactezi la adresa de email: support@goforbigpike.com.
Înscrie-te la newsletterul nostru! Mă înscriu
Coşul meu

Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Salvează coşul
Comandă
Alege limba
Favorite
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data