BFT Shallow Stinger Rig, SS60lb Tandem 1, 1 - pack

46.00 RON
Categorii: Accesori Monturi

BFT Shallow Stinger Rig este o montura gata pentru utilizare pentru nălucile din plastic moale. Ușor de utilizat, foarte durabil și eficient. Foarte popular în țările Scandinave.

Este confecționat din cablu din otel inoxidabil din 7 fire, rezistent la 60lb (27 kg), acoperit cu un copolimer negru elastic și este prevazut cu cârlige super-ascuțite de mărimea 1. BFT Nylon Coated Stainless Steel 7-strand Tandem Stinger Rig este ultimul model de stinger (montura) destinat pescuitului cu plastice moi în ape mai puțin adânci.
Acest produs se potrivește la năluci cum ar fi Svartzonker McRubber Jr 17 cm,McRubber Shad 17 cm, și la alte năluci de dimensiuni similare.

Un pachet conține un stinger.Stinger
Svartzonker McRubber Jr 17 cm,McRubber Shad 17 cm, și la alte năluci de dimensiuni similare.

Un pachet conține un stinger.

">


Grăbește-te! Au rămas numai 5 produse în stoc.
Adaugă la favorite    


BFT Shallow Stinger Rig este o montura gata pentru utilizare pentru nălucile din plastic moale. Ușor de utilizat, foarte durabil și eficient. Foarte popular în țările Scandinave. Este confecționat din cablu din otel inoxidabil din 7 fire, rezistent la 60lb (27 kg), acoperit cu un copolimer negru elastic și este prevazut cu cârlige super-ascuțite de mărimea 1. BFT Nylon Coated Stainless Steel 7-strand Tandem Stinger Rig este ultimul model de stinger (montura) destinat pescuitului cu plastice moi în ape mai puțin adânci. Acest produs se potrivește la năluci cum ar fi Svartzonker McRubber Jr 17 cm,McRubber Shad 17 cm, și la alte năluci de dimensiuni similare.Un pachet conține un stinger.


Înscrie-te la newsletterul nostru! Mă înscriu
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Salvează coşul
Comandă
Alege limba
Favorite
nowishlist
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data