BFT Raptor G2 Pike Multi 8' (244 cm) -100g

499.00 RON

Acestă lansetă este foarte puternică și perfectă pentru pescuitul știucilor mari!

Raptor este o gamă de lansete pentru răpitori de la BFT (Big Fishing Tackle) din Suedia. A fost proiectat și dezvoltat pentru a acoperi toate necesitățile unui pescar de răpitori de la light baitcasting cu năluci ușoare și jigging pana la folosirea nălucilor grele în pescuitul știucilor mari.

Este o lansetă de casting de uz general, superbă, destinat pentru pescuitul știucilor. Se va folosi cu o mulineta casting și funcționează foarte bine cu mai multe tipuri de năluci. Construit pe un blanc cu o acțiune ușoară și moderată care lansează foarte bine. Acțiunea moderată ajuta mult și atunci când avem știuca de talie mai mare în dril și este deja adusa aproape de barca sau de mal dar mai este suficient de puternică pentru salturi sau izbucniri violente.

Ce echipament să folosim: de spinning sau de casting? Despre acest subiect puteți citi mai mult aici.


Ce echipament să folosim: de spinning sau de casting? Despre acest subiect puteți citi mai mult aici.">

Stoc epuizat

Trimite-mi email când este disponibil     Adaugă la favorite    


Acestă lansetă este foarte puternică și perfectă pentru pescuitul știucilor mari! Raptor este o gamă de lansete pentru răpitori de la BFT (Big Fishing Tackle) din Suedia. A fost proiectat și dezvoltat pentru a acoperi toate necesitățile unui pescar de răpitori de la light baitcasting cu năluci ușoare și jigging pana la folosirea nălucilor grele în pescuitul știucilor mari. Este o lansetă de casting de uz general, superbă, destinat pentru pescuitul știucilor. Se va folosi cu o mulineta casting și funcționează foarte bine cu mai multe tipuri de năluci. Construit pe un blanc cu o acțiune ușoară și moderată care lansează foarte bine. Acțiunea moderată ajuta mult și atunci când avem știuca de talie mai mare în dril și este deja adusa aproape de barca sau de mal dar mai este suficient de puternică pentru salturi sau izbucniri violente. Ce echipament să folosim: de spinning sau de casting? Despre acest subiect puteți citi mai mult aici.


Înscrie-te la newsletterul nostru! Mă înscriu
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Favorite
nowishlist
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data