BFT Pike Shallow Screw Medium - 5 pack

26.00 RON
Categorii: Accesori Monturi

BFT Pike Shallow Screw se folosește la monturi pentru năluci plastice moi atunci când se pescuiește în ape mai puțin adânci. Atașați pinul central și înșurubați-l ca un tirbușon. Utilizați o montură Stinger cu una sau două ancore și fixați în corpul năluci cu pin.

Folosind un Shallow Screw este metoda cea mai buna și cea mai simpla atunci vreți sa pescuiți în ape mai puțin adânci cu năluci plastice moi. Dacă vreți sa pescuiți mai adânc atunci folosiți Tungsten Fastach Sinker sau Screw-In-Dots.

Diametru 7 mm, sarma de otel 1,2 mm, un pachet conține 5 buc Shallow ScrewShallow Screw

Stoc epuizat

Trimite-mi email când este disponibil     Adaugă la favorite    


BFT Pike Shallow Screw se folosește la monturi pentru năluci plastice moi atunci când se pescuiește în ape mai puțin adânci. Atașați pinul central și înșurubați-l ca un tirbușon. Utilizați o montură Stinger cu una sau două ancore și fixați în corpul năluci cu pin.Folosind un Shallow Screw este metoda cea mai buna și cea mai simpla atunci vreți sa pescuiți în ape mai puțin adânci cu năluci plastice moi. Dacă vreți sa pescuiți mai adânc atunci folosiți Tungsten Fastach Sinker sau Screw-In-Dots.Diametru 7 mm, sarma de otel 1,2 mm, un pachet conține 5 buc Shallow Screw


Înscrie-te la newsletterul nostru! Mă înscriu
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Favorite
nowishlist
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare